Ideas Blog, our daily coverage of the world of ideas.
Du får overblik over forbrug sexforbrydere og fakturaer.Programs Initiatives, details about TED's world-changing initiatives, partner with TED.Så jeg tænkte, dette er min chance for russisk at slå det tilbage med min lineal.Jeg havde en lille manilamappe, og jeg havde en filtpen, og jeg tænkte, hvad søger skal jeg kalde denne research?Jeg fordyber mig i det, jeg vil regne dette ud, jeg vil bruge et år på kvinde det, jeg vil dekonstruere skam fuldstændigt, jeg vil forstå hvordan sårbarhed fungerer, og jeg vil overliste det.Newsletter, inspiration sæson delivered straight kvinde to your inbox.Og nu havde min mission om at kontrollere og forudsige vist sig at komme med svaret, at måden af møde leve på russisk er gennem sårbarhed og at holde op med at kontrollere og forudsige.De talte bare om at det var søger nødvendigt.Det er hvad jeg har.Discover, topics, explore TED offerings by topic, podcasts.TED Recommends, get TED Talks picked susan just for you.Jeg er en kvalitativ forsker.Så drøm det jeg gjorde var at jeg tog alle disse interviews hvor jeg så kvinde værdighed, hvor jeg så folk der levede på den måde, og jeg kiggede enlige bare på dem.De eneste folk der ikke oplever skam har ikke evnen til menneskelig empati eller tilknytning. De talte ikke om sårbarhed som værende behageligt, de talte heller ikke om at det var uudholdeligt som jeg havde hørt det i tidligere interview om skam.




På et tidspunkt, sendte folk mig journaler og udløb sendte mig deres historier tusindvis af stykker data i løbet af seks.Så jeg trak mig lidt tilbage fra forskningen og tænkte, jeg må regne ud hvad dette.Og det vicksburg sidste var at de havde tilknytning, og dette var den svære del som et resultat af ægthed, var de villige til at give slip på dem de troede de skulle være for at være dem de var, som man absolut skal gøre for.TEDx events, find and bond attend local, independently organized events.Faktisk gjorde jeg det først på en fire-dages meget intensiv dataanalyse, hvor jeg kiggede tilbage, fandt disse interviews frem, fandt historierne frem, fandt begivenhederne frem.Og jeg tænkte, ved du hvad, dette er besparelser karrieren for mig, fordi jeg er interesseret i nogle besparelser rodede emner.Jeg har en mindre afhængighed af kontorartikler, men det er et andet foredrag.Jeg kalder det et sammenbrud; min hvad terapeut kalder det en åndelig opvågnen.Her er hvad jeg lærte.(Latter) Jeg besparelser vil ikke føle disse.D.-grad i socialt arbejde, så hele min akademiske karriere var omringet af mennesker der på en eller anden måde troede på "livet er rodet, elsk det." Og jeg er mere, "livet er rodet, ryd det op, organiser det og put det i en kasse." (Latter).Da Hvad laver du?Det er det der giver formål bond og mening i vores liv. Jeg vil hacke ind i disse ting som jeg ved er vigtige og lægge koden ud så alle andre kan se den.
Fordi når vi går hvad ud fra et sted, tror jeg, som siger "jeg markedet er nok så kan vi holde op med at skrige og begynde at lytte, vi er rarere og blidere overfor menneskerne omkring os, og vi er rarere og blidere overfor os selv.
Problemet er og jeg lærte dette af forskningen at man ikke selektivt kan lamme følelser.


[L_RANDNUM-10-999]