Så du niedersachsen vil fortælle personen, at parkering det essex er møde din første gang, og voksen det niedersachsen vil give noget selvtillid?
Synes du, din mødom er noget særligt?
Samtidig er der en del af essex mig, der gerne vil have, at det er noget helt særligt, hvor jeg træder ind i de voksnes rækker.
Nej, min far slog mig ikke eller forlod mig.Livet handler om at opleve ting, du egentlig helst så dig fri for.Sådan, hvor jeg ligger på et silkelagen, og nogen kommer og overbringer mig et guldcertifikat og et trofæ, og bagefter står alle mine kvindelige forfædre voksen i kø for at ønske essex mig tillykke.Kara Crabb i et indlæg på Vice fra 2012.Til kvinde gengæld vil vi frække gerne høre, hvordan jomfruer tror, at sex.Vice UK, prøv at tænke tilbage på dengang, du mistede din mødom.Hvordan fanden er de kommet frem rubrikannoncer til dette?Måske en times tid?Det kommer an på situationen, men hvis man har hele dagen fri, skal det være timelange ture.Jeg kunne forestille mig, at det er lidt ligesom når man bliver konfirmeret, og tror, at man vil mærke helligånden suse gennem én, men man mærker ikke en skid, og det er en kæmpe skuffelse, at det bare er en præst, der rører niedersachsen ved ens.Er der nogen grund til, at du endnu ikke har haft lokale sex, eller er det bare aldrig sket?Jordan: Andre mennesker har fortalt mig, at det er rigtig fedt.Cameron, cameron, livet til højre, hvordan forestiller du dig, at en orgasme føles? Det må være ligesom, når man har været skæv og bare tænker 'okay, det var sjovt nu skal jeg bare slappe lidt af og have tøj på igen.' Jeg tror folk skinner, efter de har haft sex, og er lidt ligeglade med alting.
I Minnesota er det ulovligt at have nogen form for sex med en fisk - hvis den er i live!?
I Clinton, Oklahoma må man ikke onanere, mens man ser på to personer, der have har sex personlige i en date bil.Lettelse og eufori bliver blandet sammen, og alle ens problemer forsvinder i den orgasmiske følelse.Hvordan forestiller du dig, at det personlige voksen er finde inden og efter sex?Hvad ville så være den ideelle længde på et første samleje?Realistisk set vil jeg sige ti minutter.Måske kunne jeg også prøve lidt mere, for jeg er lidt doven, og jeg jagter ikke pigerne ordentligt.Eller feministisk litteratur á la "At skide sæd: Starten på matriarkatet".Det lyder da ærgeligt, for det er da sikkert et vildt behageligt sted at have sex.Jeg forestiller mig, at det er lidt som et spil klodsmajor, mand hvor man er meget forsigtig i starten, men efterhånden som man når længere sites hen, bliver det mere energisk, og til sidst vælter hele tårnet, og man står tilbage med en hvad masse, der kvinder skal ryddes.I Santa Cruz i Bolivia er det ulovligt for en mand at have sex med en kvinde og dennes datter på samme tid.De fleste af den slags historier er en enlig svale, og for det meste er det ikke så slemt Udover dengang en af mine venner fortalte om hendes kusine, der havde hvordan analsex, og fyren ramte en nerve inde i hende, så hun begyndte at skide.I'm the king of the world.I et milisekund føles det som om, at der kommer babyolie ud af din krop, hvorefter du husker på, at det kommer ud af røven.Du skider sæd, hvordan er det ikke bare ekstremt underholdende?Bliver du nostalgisk date eller anspændt ved tanken? Du overlever nok, det værste, der kan ske, er, at du får et perforeret anus.


[L_RANDNUM-10-999]