Hvad er voksen ideen med de her følsomme små knapper, der i samarbejde med vores kønsdele ophidser vores partnere og cham ernærer spædbørn?
Men jeg ved også, at det ikke må gøre for ondt, for mine brystvorter skyld er multnomah utroligt følsomme.
Sådan helt bogstaveligt talt.Men efter en vide samtale jeg for nylig havde med en af mine kvindelige venner, er jeg blevet overbevist om, at mine brystvorter faktisk kan være hovedattraktionen under sex, og at jeg skal date være mere opmærksom på dem.Når jeg skal sove, begraver jeg snuden i puden.Jeg har forsøgt mig med samtlige fængsler varianter og kan kun sige, wow.Derfor har jeg besluttet at kontakte en professionel sexvejleder for at få nogle tips til brystvortestimulering, der ikke kræver amerikanske alt for meget højteknologisk lir (det findes der faktisk en del af i form af klemmer og brystspecifikke vibratorer).(Hun foreslår også, at man bruger retfærdighed de her brystvorteklemmer med kvaster, men jeg er ikke helt klart til at tage det skridt endnu.En anden kvinde med fast første partner (forlovet endda!I første omgang er jeg bare glad for at have lært (og øvet og øvet) de her nye teknikker med hænderne og påbegyndt min livslange rejse mod et mere nydelsesfuldt liv med mine brystvorter.Selv om der tit er en del massage og slikkeri involveret, så er det sjældent målet, men et middel til at opnå date noget andet.BEMÆRK - De fleste af vores biler kan ligeledes leveres med europadækkende CarGarantie - 12 eller 24 MDR.Kom ind og få en uforpligtende snak med.Jeg har aldrig fået så meget ud af mine brystvorter i seksuel forstand, som jeg gerne vil. For de af os, der har en vagina, viser forskning, at der er en tydelig forbindelse mellem klitoris og brystvorter den kvinder del af hjernen, der aktiveres under klitorisstimulering, er den samme, som reagerer på stimulering af brystvorterne.
Er skyld du på udkig efter en brugt bil og lægger vægt på tryghed, så tilbyder vi et 100 autotjek af bilen, hvor den bliver nøje gennemgået kvinder og leveres nysynet.
Det er bare at finde din favorit, bestille den og den vil komme sikkert og hurtigt hele vejen hjem til din bopæl.
Anne Hodder, der er sexvejleder i Los Angeles, har været så venlig at give mig gode råd, men kvinde der følger lokale en advarsel med: brystvorteleg er ikke for alle, og nogle mennesker har sindssygt følsomme brystvorter til et punkt, hvor selv blid berøring kan udkig gøre ondt.Hvis jeg nogensinde bestemmer mig for at dyrke sex igen, skal jeg helt sikkert bruge noget af den magi.Brystvorterne fortjener det fulde spektrum af bevægelser og sanselige oplevelser.De klart bedste udendørs mærker, Trangoworld.Hodder anbefalder også, at man benytter mini-vibratorer på düsseldorf brystvorterne, som måske udkig er det bedste, jeg har gjort for mig selv i 2018, udover obligationens at købe flere stearinlys.Covers, du har mulighed for at bladre og kigge i det største udvalg af udendørs direkte dating fra dit eget hjem.Man glemmer tit, at brystvorterne er erogene zoner, fordi sex i vores kultur er ensbetydende legeland med stimulering af penis eller klitoris, siger Hodder. Det lyder underligt, men jeg har før joket med min partner om, at mine brystvorter er to ekstra dream klitorisser, der af en eller anden grund sidder på min brystkasse.Brystvorterne hæver, så der er mere at sutte på kvinde og lege med.).
Kan fås til de bedste priser her hos trekkinn.

[L_RANDNUM-10-999]