voksne finder fjern ven

For at hindi blokere eller slette en kontakt : Klik på det brugernavn du seksuel ønsker at sexdating blokere eller slette under dine Mine Venner sexdating siden.
Hvis den person, du vil fjerne som ven, har adult deaktiveret sin Facebook-konto, skal du gå til sexdating din profil, klikke.
Hvis du sletter nogen, tamworth vil de alder ikke modtage dine Snaps, men de vil stadig kunne sende Snaps til dig.
Valgmuligheden og vælg enten: Alle - kender Dette adult tillader at alle kan se dine Historier (også fremmede).Logstatistik bruges til at personalisere markedsføringen mod brugeren samt løbende at øge brugervenlighed.Vælg, site fjern som ven.Hvad er en cookie?Sletning af cookies, du kan til enher tid slette cookies fra dream din computer.Ændr hvem der kan sende dig Snaps.Hvis nogen, du ikke er venner med, sender dig en Snap, så vil du modtage en notifikation, at de har tilføjet dig, men du vil først modtage Snappen, når du tilføjer dem til din venneliste.Hvordan bevarer jeg styringen?Hvis du ikke vil have, at en bestemt person skal kunne se din profil, tilføje dig som ven eller sende dig en besked, kan du blokere vedkommende.Klik på sende mig Snaps.Når du blokerer nogen på Snapchat forhindrer du vedkommende i at sende dig Snaps, Chats eller kunne se dine Historier.Klik på Se Min Historie. Vælg Fjern ven for at fjerne dem fra kender din venneliste.
Venner og derefter søge efter personens navn.
Mine venner - Kun dine venner kan sende dig Snaps.




Ændr hvem der kan californien sende dig Historier.På den fjern måde ved serveren (fx.Klik på finder spøgelsesikonet på din kameraskærm for at lokale tilgå din profil, og dernæst liste møtrikken voksne øverst til kvinder højre af kontakter skærmen.Mine venner - Kun måneder din venner kan sende dig Snaps.Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men kun oplysninger om brugerens adfærd på et website.På anvendes cookies med det formål at optimere websitet voksne og dets funktionaliteter. Har du spørgsmål til brugen af cookies på, så send os en mail.

For at rydde en samtale, så klik på fjern spøgelsesikonet, dernæst møtrikken øverst til højre af skærmen og scroll ned og find Ryd samtaler.
Peg på, venner øverst på vedkommendes profil.
Den person, du har fjernet som ven, får ikke besked om det.


[L_RANDNUM-10-999]